Res till Senja 2023 - Rutt 2, paket med buss

2 September 2023 - 3 September 2023

 


Livets upplevelse står till ert förfogande!

Här erbjuds du en paketresa av catch fiskeresor i samarbete med Camp Steinfjord med bekvämt boende, högkvalitativa båtar och utrustning anpassat för uppgiften. Resan går till Nordnorge och ön Senja. På öns nordvästra sida ligger Camp Steinfjord beläget insprängt mellan bergen och fjordarna i en fantastisk natur. Paketresan är sju dagar lång, varav fem heldagar fiske.

Campen:
Erbjuder ett bekvämt boende vägg i vägg med en mysig restaurang och den vackra Steinfjorden som närmaste granne. Boendet på Camp Steinfjord utgörs av åtta rum med fyra sängar. Övriga rum har två bäddar. I varje fyrmannarum finns dessutom en bäddsoffa för de fiskesällskap som önskar möjligheten att vara en extra person i rummet. Alla rum är av god standard.

Båtarna:
Båtarna och dess motorer är av mycket hög kvalitet och anpassade efter miljön. Båtarna är av märket Kvaernö 615 och är utrustade med 115hk motorer från Mercury av modellen Seapro. Alla båtar har ekolod av märket Lawrance Elite ti2 7 med sjökortsplotter. För varje båt finns även en fast VHF radio monterad, drivankare, kläpp, nödraketer, första förbandslåda, spann, backar för fångst, ankare, kveitekrok samt tillhörande ”tailrep”.

Paketresa Buss Rutt 2: 
Resan startar under lördagen och vi är framme på campen söndag sen EM/tidig kväll. Söndag kväll är till för att lära känna varandra och personalen, äta en rejäl middag tillsammans samt genomgångar och riggande av utrustning. Vi har fem hela fiskedagar till vårt förfogande. Hemresan går sedan nästföljande lördag morgon och vi beräknas nå GBG under EM. 
Resan startar i GBG och går via E6/E45 mot Trollhättan, Mellerud, Säffle, Grums, Sunne, Torsby, Malung, Mora, Sveg, Östersund, Vilhelmina och Gällivare. Vidare på E10 via Kiruna och Riksgränsen. I närheten av Øyfjorden tar vi in på E6 med sikte på Finsnes och därifrån till Campen. OBS! Önskar ni en annan upphämtningsplats längs med rutten, så försöker vi alltid lösa det. Fråga oss!


Vad som ingår:

  • Resa med buss tur & retur - Alla resenärer har rätt att ta med två väskor samt ett rejält Sjöfodral
  • Boende i del av fyrbäddsrum i sex nätter
  • Sängkläder och handdukar, slutstädning av rum
  • Mat - Frukost, lunch och middag under vistelsen. Varm lunch serveras i restaurangen var dag. För de som önskar vara ute och fiska utan avbrott finns möjlighet att ta med sig baguetter från frukosten ut på havet. För den som är extra hungrig och kräver ett extra mål mat går det bra att beställa från köket, alternativt köpa sig tex en fryspizza. Mat under dit- och hemresa betalas av resenärerna själva.
  • Båt - tillsammans med tre andra fiskare. Bensin betalas av resenärerna själva
  • Tillgång till rens- och frysrum med tillhörande utrustning, såsom bla förkläden och vacum-packare
  • En styck frigolitlåda för hemtransport av fryst eller kyld fångst
  • Tillgång till alla Camp Steinfjords övriga faciliteter


Search & book with instant confirmation

Choose dates for your stay
Arrival date
Choose number of travellers
Guests
Build: 5/25/2023 12:56:21 PM, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-9182.cbischannel-42153.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index